سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تبعیت امام حسین(ع) در زمان امامت امام حسن(ع) گفت: ای کاش بزرگانی که وقتی جماعتی را پشت سر خود می بینند، یادشان باشد که رابطه امام حسین(ع) با برادر و امام خود چگونه بود.
به گزارش ایسنا، حسین صفارهرندی در مراسم نکوداشت شهدای دانشجوی استان فارس به ویژگی ها و سیره زندگانی حضرت زهرا(س) در صدر اسلام اشاره کرد و گفت: وقتی نام حضرت زهرا(س) به عنوان پیشانی بند رزمندگان انتخاب می شد، خداوند را به غربت حضرت زهرا(س) قسم می دادیم که راهنمای ما در دنیایی باشد که همه علیه اسلام قیام کرده بودند.


وی با بیان اینکه شاخصی از حضرت زهرا(س) برجسته تر در دفاع از ولایت پیدا نمی کنیم، فاطمه زهرا(س) را شاخص و نمونه مثالی زدن از ولایت پذیری معرفی کرد و ادامه داد: فاطمه به عنوان شهروند جامعه اسلامی برای دفاع از ولی خود قیام کرد و شهید شد.
صفارهرندی اظهار کرد: رزمندگان دفاع مقدس با انتخاب پیشانی بند یا زهرا می خواستند شرمندگی خود را از غربت زهرا(س) در برابر پیامبر کم کنند.
وی با بیان اینکه حادثه عاشورا استیضاح تاریخ است که در برابر امامت خاموش شده بود، اضافه کرد: خداوند امامت و ولایت را برای نظام مندی شدن فرهنگ قرار داد. برای اینکه هرکس مکتبی راه نیندازد و در دین خدا انحراف ایجاد کند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: فرهنگ عمومی باید مبتنی بر نگرش ولایت در جامعه حاکم شود بنابراین هرکس بخواهد حرف های من درآوردی طرح کند، خودش را در مکتب امامت و ولایت تعریف نکند.
وی با تشریح ولایت پذیری رزمندگان در طول 8 سال دفاع مقدس خاطرنشان کرد: تا 3 روز قبل از پذیرش آتش بس امام راحل می فرمود تا آخرین نفس در مقابل دشمن ایستاده ایم اما پس از آتش بس دل های رزمندگان از چگونگی پایان جنگ خون بود ولی به دستور رهبر خود سرگذاشتند.
مشاور فرمانده کل سپاه با بیان اینکه اوج تبعیت از ولایت را در رفتار امام علی(ع) نسبت به رسول اسلام(ص) می بینیم، ادامه داد: جامعه متشتت و متفرق طعمه ای برای نیش دشمنان است؛ نباید هرکس از گوشه ای علمی بلند کرده و جامعه مسلمین را شقه شقه کند.
وی با اشاره به تبعیت امام حسین(ع) در زمان امامت امام حسن(ع) اضافه کرد: ای کاش بزرگانی که وقتی جماعتی را پشت سر خود می بینند، یادشان باشد که رابطه امام حسین(ع) با برادر و امام خود چگونه بود.
صفارهرندی اضافه کرد: حضرت آقا با وجود تمام ناملایماتی که دل اهل ولا را به درد می آورد، جامعه را به سکوت فرا می خوانند و اجازه نمی دهند پیش روی چشم های نامحرم حاکمیت دوگانه به نمایش گذارده شود.
وی ابراز کرد: رهبری انقلاب از برخی نامردی ها آزرده دل است اما شأن رهبری ایجاب می کند که وحدت اسلامی را بالاتر از دل آزرده خود بدانند.
عضو سابق دولت با اشاره به جریان بنی صدر در اوایل انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: بنی صدر همیشه به گونه ای رفتار می کرد که گویی امام خمینی(ره) طرف او را گرفته در حالی که امام در جلسات خصوصی بنی صدر را تهدید می کرد.
وی ادامه داد: بازی روانی که بنی صدر می کرد، گاهی مواقع باعث ناراحتی برخی بزرگان مثل شهید بهشتی(ره) می شد و آنها را مجبور می کرد تا به امام نامه بنویسند در حالی که امام خمینی(ره) همگان را مخاطب قرار می داد.
صفارهرندی با بیان اینکه آیت الله خامنه ای تنها کسی بود که هیچ گاه به امام خمینی(ره) گلایه نکرد، تاکیدکرد: اطاعت از رهبر وسیله ای برای شکست نفاق و چنددستگی است بنابراین در چنین فضایی کسی نمی تواند قهر کند و برای خود دکان جدیدی راه بیندازد.
وی ضعف و فقدان رهبری را مهم ترین عامل تاخیر در پیروزی مردم یمن و بحرین دانست و گفت: برخی پشت ولایت سنگر گرفته تا اسلام را هدف بگیرند و برخی از حاشیه نشینان بزرگان از جاهای دیگری پیام می گیرند تا علیه ولایت فقیه حرف بزنند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه بزرگان کشور مراقب حاشیه های خود باشند، ادامه داد: بزرگان بدانند اگر کسی روزی از آنان در برابر و تقابل با مرکزیت نظام تعریف کند، شیطان مجسم است.
صفارهرندی علامت و رمز سلامت ولایت پذیری را در تبعیت از نظرات رهبری دانست و افزود: کسانی که خودشان را به ولایت منتسب می کنند، باید در برابر حرفهای رهبر کوتاه بیایند.